You are here
Home > Job >

Bodylab søger ambitiøs Sales & Export Coordinator

Vil du med på rejsen og være med til at sætte dit aftryk i en dansk virksomhed, som fortsat ønsker at ekspandere? Motiveres du af ansvaret for koordinering af salgsaktiviteter på den internationale scene, og ønsker du for alvor at sætte gang i din karriere? Så har vi jobbet til dig.

Træd ind i en virksomhed i galoperende udvikling

Bliv en del af Bodylab, som i øjeblikket fortsat udvikler sig og hele tiden genererer nye og spændende produkter. For at holde dampen oppe søger vi i øjeblikket en Sales & Export Coordinator til opstart snarest muligt.

I stillingen kan du se frem til at få følgende nøgleopgaver:

  • Koordinering af aktiviteter for de enkelte kunder
  • Hensigtsmæssig sparring i forhold til salgsfremmende aktiviteter
  • Du er med til at definere salgsmål for de enkelte kunder
  • Sales Support Backup på udvalgte kunder

Dine specifikke arbejdsopgaver bliver i høj grad defineret af kundens behov.

Du har højst sandsynligt en længere videregående uddannelse, gerne Int Cand.merc. International Business and Marketing. Det betyder, at du har tilegnet dig kompetencer og viden, som du kan drage nytte af i stillingen som Sales & Export Coordinator.

Det er vigtigt, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på et højt niveau, og at du er både skriftligt og mundtligt velformuleret.

Jobbet giver mulighed for at udvikle dine kompetencer og sætte fart på din karriere

Som person er du struktureret, analyserende og god til at skabe overblik. Du kan prioritere opgaverne, og du tager ejerskab for hvert eneste projekt, som lander på dit bord. Du har kommerciel forståelse, og du er dygtig til at skabe stærke relationer samt tænke i skarpe, hensigtsmæssige løsninger.

Jobbet giver mulighed for udvikling af dine kompetencer og din personlige karriereplan. På sigt er der mulighed for, at du kan påtage dig en endnu større rolle med direkte ansvar for nøglekunder.

Du har formentligt stor interesse for FMCG, convenience, kosttilskud og fitnessbranchen og forstår vigtigheden af at udvikle et bredt produkt- og branchekendskab.

Bliv en del af et ungt og inspirerende arbejdsmiljø

Bodylab tilbyder et inspirerende arbejdsmiljø og engagerede kolleger, som gerne hjælper hinanden, når tingene går stærkt. Vi forestiller os, at du har et højt drive og tager teten, når der er behov for dette.

Du får din daglige gang på vores hovedkontor i Nordjylland, men muligvis også en del mødeaktivitet ude af huset. I stillingen kommer du til at referere til Head of DK & EMEA.

Interesseret?

Skriftlig ansøgning sendes til job@bodylab.dk. Vedhæft CV og eventuelle anbefalinger. Du kan kontakte Niclas, Head of DK & EMEA, for yderligere spørgsmål – 25 76 11 56.

Ansøgningsfristen er d. 01-01-2018, men send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler holdes løbende.

Tekst & Foto: Bodylab.dk

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top