You are here
Home > Galleri >

BILLEDER: U13-afdelingen til Vinter Cup i Fjerritslev

Hobro IK´s U13-1 og U13-2 var på træningsophold i Fjerritslev og overnattede på Jammerbugt Fritidscenter i værelser med fire drenge i hvert værelse.
Et meget tilfredsstillende ophold, hvor der var tjek på alt det praktiske.

Lørdag spillede U13-1 mod Jetsmark IF og resultatet blev 1-1.
U13-2 mødte Støvring IF, hvor det blev til en sejr på 4-1.

Søndag formiddag mødte U13-1 Thisted FC. En rigtig god præstation i store dele af kampen sikrede en stor sejr på 5-0, og mange af drengene blev desuden prøvet på flere positioner.

Om eftermiddagen mødte U13-1 Herning Fremad. Hobro IK havde godt fat i Herning Fremad i store dele af kampen, og 10 minutter før tid førte Hobro med 1-0. Desværre holdt det ikke, og Herning Fremad formåede at score hele tre gange inden slutfløjt, så resultatet blev 1-3.

Hobro IK´s U13-2 mødte det lokale hold Fjerritslev IF i en træningskamp og måtte lide et knebent nederlag på 3-4 efter uafgjort 2-2 ved pausen.

Tekst: Claus Stenum Jensen / Foto: Johnny Sørensen