You are here
Home > Galleri >

BILLEDER: Smalt reserve-nederlag i Viborg

I formiddags blev der spillet træningskamp mellem Hobro IK’s reserver og Viborg FF’s ditto. Viborg var tæt på at sætte en 2-0-føring over styr, da det lykkedes Hobro IK at få udlignet til 2-2 i anden halvleg. Det blev dog de grønblusede, som trak det længste strå til sidst.

Den tidligere Hobro-profil Jung-Bin Park spillede hele første halvleg for hjemmeholdet, og han blev også kampens første målscorer, da han sendte Viborg i front efter et kvarters spil.

Godt fem minutter senere blev føringen til hjemmeholdet fordoblet via 16-årige Oliver Haurits’ fod.

Fra anden halvlegs start var det Hobro, der styrede kampen, og det varede heller ikke mange minutter før Kasper Povlsen reducerede til 2-1. Få minutter efter reduceringsmålet blev der også udlignet ved Quincy Antipas.

I kampens afslutning bølgede spillet frem og tilbage. Godt fem minutter før tid misbrugte Hobro en stor chance for at bringe sig foran. Få sekunder senere lå bolden i stedet i nettet i modsatte ende af banen, da Viborgs Christoffer Maul fik sendt bolden ind bag Alexander Nybo i målet.