You are here
Home > Galleri >

BILLEDER: Sankt Hans i Valsgård

Sankt Hans I Valsgård I år var Sankt Hansfesten hos vognmand Preben Hansen I Valsgård igen en succes, så tak for lån af plads til festen.

Mange deltog I det festlige arrangement, der startede med spisning, for dem der var tilmeldt. Maden blev sponsoreret af Bramslev bakker restaurant, Bramslev gård og TJ fod v/ Eddie Jensen, og dem siger vi stor tak til. Der blev blandt andet solgt lodder til et amerikansk lotteri, hvor præmierne var sponsoreret af de lokale erhvervsdrivende, så også stor tak til dem. Lotteriet var en stor succes, men dog blev alle præmier ikke afhentet, så derfor blev de aktioneret væk, og der blev godt budt ind fra de deltagende I festen.

SE BILLEDER TIL SIDSTE I ARTIKLEN

Da bålet blev tændt, fløj den flotte heks til Bloksbjerg, med ild og røg omkring sig, den var I år fremstillet af nogle af byens dagpleje børn. Aftenens båltaler var vores lokale præst Hanne Munk, som holdt en flot tale for de næsten 150 fremmødte. Der blev sunget omkring bålet, med orgelspil af Anders Olesen. Efter bålet blev der budt på kaffe og kage, og resten af aftenen forløb I hyggelig samvær. Så Valsgård borgerforening glæder sig til næste år, at kunne byde til Sankt Hans fest igen, og håber at flere har lyst til at deltage, for alle er velkommen.

Borgerforeningen næste arrangement er Halloween den 28. Oktober 2018 I Valsgård forsamlingshus, hvor vi håber at se rigtig mange af byens børn flot udklædte og parate til at skære byens flottest græskar og måske blive kåret som de bedste udklædte børn, udtaler formanden fra Borgerforeningen Henning Jochumsen.

Foto & Tekst: Valsgård Borgerforening

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top