You are here
Home > Galleri >

BILLEDER: Hobro tabte til FCK i kold affære

På mål af Viktor Fischer og Rasmus Falk tabte Hobro IK med 0-2 til de forsvarende mestre fra FCK.

Der var fyret op under vildmarksbadet i det ene hjørne på DS Arena, hvor tre heldige vindere af vores Facebook-konkurrence kunne varme sig i det ellers iskolde februarvejr.

Snevejret og forholdene gjorde i høj grad, at kampens vinder skulle findes hos det hold, der kæmpede mest og ved nogle af de tilfældigheder, som banens beskaffenhed sikkert ville forårsage i løbet af kampen.

Hjemmeholdet startede kampen bedst. Med stor fysik blev de gæstende københavnere presset tilbage i kampens åbning, og Hobro IK var i flere tilfælde tæt ved at få en stor chance efter hjørnespark. De helt store chancer lod dig vente på sig.

Hjemvendte Viktor Fischer startede i angrebet for gæsterne, og han skulle kun bruge en enkelt chance for at bringe FCK i front. En misforståelse i bagkæden og en mistimet clearing førte til, at angriberen var alene med Jesper Rask. Her svigtede Fischer ikke, og FCK bragte sig dermed foran i 25. spilleminut.

Artiklen forsætter under billedere:

Tre minutter senere fordoblede FCK føringen, da Rasmus Falk trak ind fra sin position i venstre side. Falk snød med et par flotte driblinger både Rasmus Minor og Jonas Damborg, før han dirigerede den ind i nærmeste hjørne.

1. halvleg bød yderligere på to udskiftninger. FCKs Robin Olsen måtte først udgå med en skulderskade og senere måtte hjemmeholdets anfører, Mads Justesen, ligeledes gå ud med en skulder ude af led i stedet for Yaw Amankwah.

Starten på 2. halvleg måtte udskydes et par minutter, da sneen havde taget til på DS Arena. Men igen var det et Hobro-mandskab, der tog arbejdshandskerne på og trykkede FCK tilbage. Det var flere gange ved at give gode muligheder. Pål var tæt på at nå frem til et fladt indlæg fra Wilfried Domoraud, men det sidste manglede.

SE OGSÅ: VIDEO: Bikini-pige løber på banen under lokal superligakamp

FCK var stadig pågående i flere sekvenser. Specielt Viktor Fischer og Rasmus Falk skabte problemer for Hobro-defensiven, og Rasmus Falk testede stolpen en enkelt gang.

Kampen gav debut til en af vinterens transfers, Alexander Baun, der fik det sidste kvarters tid mod de forsvarende mestre. Ståle Solbakkens mandskab viste klassen nogle få gange, og det var nok til at tage en sejr med til København.

Hobro IK er stadig uden sejr i foråret. I weekenden venter en uhyre vigtig kamp, når holdet skal til Lyngby BK.