You are here
Home > Nyheder >

Bilhuset Haldrup og Fie Udby fortsætter samarbejdet

OL-sølvmedaljeroeren fra Hobro vil også de næste tre år køre i en sponsorbil fra Bilhuset Haldrup

Med bilsponsoratet lever Bilhuset Haldrup endnu en gang op til deres løfte om at bakke op om lokale idrætsudøvere. Eliteroeren Fie Udby har tidligere haft en lignende aftale om at få stillet sponsorbil til rådighed, og det er denne aftale Bilhuset Haldrup og Fie Udby er blevet enige om at forlænge.

Se også: Medlemstallet stiger hos Facebook Hobro

Efter et skuffende resultat ved OL i 2016 har Fie Udby lovet os, at hun de næste tre år vil vinde alt, hvad hun kommer i nærheden af. Og sådanne ambitioner bakker vi gerne op omkring, selvom mindre selvfølelige også kan gøre det, forklarer filialchef Søren Ruseng fra Bilhuset Haldrup, Hobro.

Aftalen er en kæmpe håndsrækning
Fie Udby er glad for af en forlængelse af den tidligere aftale er kommet i hus, og glæder sig til at køre til træning og stævner i bilen.
Roning er ikke en professionel sportsgren, og der er derfor ikke mange penge i sporten. Derfor betyder dét at få stillet en bil til rådighed af Bilhuset i Haldrup utroligt meget. Det betyder, at jeg ikke skal tænke så meget i økonomi, når det gælder transport, og at jeg derfor får endnu mere tid til at fokusere på at nå til tops.

Sponsorbil efter Fies hoved
Bilen som Bilhuset Haldrup stiller til rådighed for Fie Udby er en Nissan Qashqai med masser af ekstraudstyr, og det er en bil lige efter Fie Udbys hoved.
Det er en utrolig lækker bil at køre i. Man kommer højt op at sidde i den, og det er utroligt rart, når man som jeg ofte skal køre langt for at deltage i konkurrencer.

Se også: Lidl Hobro lukker ikke på grund af vejarbejde!

Den nye sponsorbilsaftale mellem Fie Udby og Bilhuset Haldrup løber frem til de olympiske lege i Japan i 2020.

Tekst/Foto: www.AIR-VIEW.dk

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top