You are here
Home > Job >

Pedel, der brænder for at gøre en forskel for mennesker, søges

Vi søger en medarbejder, der gennem tværfagligt samarbejde og praktisk arbejde brænder for at skabe rammer og muligheder for, at mennesker kan udvikle sig og få et meningsfyldt liv.

Lidt om dig

Du er ikke bange for at tage ansvar og beslutninger, men ser også værdien i at skabe resultater i samarbejde med andre. Du nyder praktisk arbejde af høj kvalitet, både ude og inde, og ser nemt muligheder for fornyelse og udvikling. Du skal have en håndværksmæssig baggrund eller være yderst praktisk begavet. Du må meget gerne have erfaring med pædagogisk arbejde eller flair for at arbejde sammen med udsatte mennesker.

Lidt om os

Blå Kors Hjemmet Hobro er en døgninstitution med 51 pladser + dagtilbud fordelt på to institutioner. I alt er vi ca. 50 medarbejdere.

Vi er et botilbud for mennesker med misbrugsmæssige, psykiske og sociale problemer. Vi forsøger at skabe rammer og muligheder for, at vores beboere kan udvikle sig og få et meningsfyldt liv. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde en inddragende og struktureret hverdag med fokus på beskæftigelse, udredning, samtaler og socialt samvær.

Vi er en arbejdsplads, hvor alle møder hinanden i øjenhøjde, og hvor vi lægger vægt på god etik, værdier og refleksion. Vi elsker at grine sammen. Vi elsker at afprøve nye ting og gøre tingene på en anden måde, men ser også værdien i traditionen og strukturen. Vi nyder at blive klogere menneskeligt og fagligt gennem temadage, kurser og supervision, og ser det tværfaglige samarbejde som grundlaget for godt fagligt arbejde.

Arbejdsopgaver

Som pedel hos os kommer du til

  • Have ansvar for vedligehold og udvikling af inde- og ude arealer samt inventar
  • Udføre håndværksmæssige arbejdsopgaver samt koordinere større håndværksmæssige projekter
  • Være arbejdsleder og koordinator for vores “ude-team” bestående af typisk 2-8 beboereVære arbejdsleder for en pedelmedhjælper og evt. personer i aktivering
  • Deltage aktivt i det tværfaglige samarbejde.

Blå Kors Hjemmet Hobro er en diakonal institution, hvor det kristne livs og menneskesyn er en bærende værdi i hverdagen. Derfor er det vigtigt, at du i din ansøgning forholder dig til at arbejde på en arbejdsplads, der har den tilgang.

Vilkår, ansøgning, kontakt m.m.

Stillingen er på 37 timer om ugen. Ansættelse snarest muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte leder Lars Thidemann Jensen på 96 57 21 01.

Ansøgningsfrist 20. december 2018 kl. 12. Vi forventer at holde samtaler torsdag den 27. december 2018.

Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link.

HobroPortalen
Tekst på vej
Top