Foto: Johnny sørensen / HobroPortalen - Hobro IK

Ny aftale mellem Hobro IK og Mariagerfjord Kommune

En ny 3-årig samarbejds- og markedsføringsaftale mellem Hobro IK og Mariagerfjord Kommune skal profilere kommunen som et godt sted at bo, leve og arbejde.

Borgmester i Mariagerfjord Kommune, Mogens Jespersen, ser aftalen som et vigtigt led i satsningen på at styrke kommunens bosætning, turisme og rekruttering af arbejdskraft.

– Som Superligaklub er Hobro IK et stærkt brand, som får positiv opmærksomhed i hele landet. Derfor er det oplagt, at vi bruger klubben til at skabe opmærksomhed om vores bosætning, turisme og gode jobmuligheder, fortæller borgmesteren.

– Vi har fire attraktive hovedbyer med hver sine særpræg og muligheder for bosætning samt et turistparadis ved østkysten, som vi gerne vil skabe mere opmærksomhed om. Jeg er sikker på, at vores aftale med Hobro IK vil sætte et stærkt fokus på dem, siger Mogens Jespersen.

Som et led i aftalen får kommunen blandt andet adgang til at profilere sig på bandereklamer og storskærme under hjemmekampe på DS Arena i Hobro. Desuden kan kommunen holde tre årlige arrangementer i Jutlander Bank Loungen på DS Arena.

Formand for Hobro IK A/S, Lars Kühnel, er glad for, at Mariagerfjord Kommune satser på Hobro IK, når det gælder om at sætte kommunen på landkortet.

– Det er dejligt, at kommunen ser store perspektiver i samarbejdet med os. Den nye aftale viser, at vi tilbyder et godt og attraktivt produkt til vores lokale sponsorer og samarbejdspartnere. Det er naturligvis vigtigt for os som en ambitiøs klub i toppen af dansk fodbold, siger Lars Kühnel.

Tekst: Hobro IK – Foto: Johnny Sørensen