Når der går GIN i tingene kan alt ske… Nyheder by HobroPortalen - 19. april 201619. april 20160 Fra tid til anden afholder lokale virksomheder i Mariagerfjord events for at give deres gode kunder en ekstra oplevelse. Når det så handler om Gin, må deltageren forvente, at det kan blive en udfordring at holde sig ædru hele aftnen. Tilsætter man så en ginmand, med bartender gen, kan tingene hurtigt udvikle sig i en festlig og farlig retning. Foto: Mogens Thomsen Fredag aften havde en flok spiritusglade mennesker sat hinanden stævne ved Hobro Vinhandel, til en aften med Simon Frimann fra firmaet 1975 by Simon. Gin og andre spiritus i den gode ende af kvalitetsspektret blev præsenteret med en gang i den holdning fra Simons side. Faktisk er Simon Frimand en dygtig formidler af herlige budskaber fra Gin verdenen, og det blev på intet tidspunk kedeligt. Tempo fra start til slut sikrede gin smagerne rigeligt i glassene og masser af fif og tricks til at lave drinks med gin. Brug af Vanilje, lime, appelsin marmelade og forskellig krydderurter sammen med gin skabte vidt forskellige smags nuancer og Simon demonstrerede hvordan en gins oprindelige smag som er skabt af producenten forstærkes med de førnævnte ingredienser. Undervejs blev køkkengrej inddraget i jagten på den helt unikke ginsmag. Bevæbnet med pincet og snoet røre pind, fløj Simon Frimann rundt og lavede drinks til alle, samtidig med at han forklarede alle de andre køkkentricks han kan. Creme Brulee brænderen man fik ønskes sig til jul, som man aldrig har fået brugt, kan bruges til at brænde krydderurter af under et glas der er vendt om. Røgen der sætter sig på glasset er en fantastisk smagsforstærker når man efterfølgende hælder gin i glasset- forklarede Simon Frimann. Hobro Vinhandel fører et meget stort udvalg i spiritus og interessen for gin er støt stigende. Tilhørende tonicvand udvalget er også vokset i antal varianter og forskellige smagsoplevelser. For indehaver Henning Lind Nissen bliver man aldrig færdig med gin. Vi ser i disse år masser af nye mærker komme frem. De vinder internationale spirituspriser og kunderne efterspørger nye gin smagsoplevelser – forklarer Henning Lind Nissen fra Hobro Vinhandel. Den store interesse for gin og andre spiritustyper kan aflæses i den hastighed biletterne til aftnernes ginsmagning blev solgt med. Hver gang vi holder spiritus event, som den i aften, er biletterne væk så snart vi annoncerer det på Facebook – forklarer Henning Lind Nissen og fortsætter – spiritussmagninger i den gode ende af skalaen, er noget folk bare gerne vil her i Hobro. SE FLERE BILLEDER VED AT TRYK HER Fototekst: Simon Frimann er ved at putte appelsin marmelade i ginglas. Den gin der siden skal i er lagret med appelsiner, så smagsforstærkeren skal også være appelsin. Foto: Mogens Thomsen Share this:Tweet Related Share on TwitterTweet Share on Pinterest Share Share on LinkedIn Share Share on Digg Share