You are here
Home > Nyheder >

Middagsbold mod FC Nordsjælland på DS Arena

I morgen spilles der atter fodbold på DS Arena, hvor Hobro IK tager imod FC Nordsjælland klokken 12.00.

Morgendagens modstander er efter en svingende start på sæsonen kravlet op på en øjeblikkelig 6. plads i tabellen. De fleste af FC Nordsjællands point er dog hentet på kunstgræsset på hjemmebanen, Right to Dream Park. Kasper Hjulmands mandskab har således endnu ikke prøvet at hente en sejr på udebane i denne sæson og har faktisk ikke vundet på udebane i Superligaen siden marts måned.

Hobro-spillerne har positive minder fra opgørene mod FC Nordsjælland på DS Arena i sidste sæson. Her fik mandskabet fra Mariagerfjord nemlig den største Superliga-sejr i klubbens historie, da FC Nordsjælland blev besejret 4-0 i oktober sidste år. Halvanden uge senere blev nordsjællænderne ekspederet ud af pokalturneringen efter straffesparkskonkurrence.

I første omgang er der til morgendagens opgør mod FC Nordsjælland udtaget 19 spillere, hvoraf en skal sies fra senest en time før kampstart.

1. Jesper Rask
3. Jesper Bøge
6. Nicholas Gotfredsen
7. Vito Hammershøy-Mistrati
8. Frans Dhia Putros
9. Danny Olsen
12. Jonas Brix-Damborg
14. Mikkel Mejlstrup Pedersen
19. Julian Kristoffersen
20. Collins Tanor
24. Rasmus Minor
26. Martin Mikkelsen
27. Mathias Haarup
28. Mathies Skjellerup
29. Sebastian Grønning
31. Adrian Kappenberger
77. Alexander Baun
80. Quincy Antipas
99. Djiby Fall

Cheftræner Allan Kuhn må fortsat se bort fra Pål Alexander Kirkevold, Edgar Babayan, Emmanuel Sabbi, Yaw Amankwah og Jacob Tjørnelund, der alle er ukampdygtige.

Der er kampstart på DS Arena klokken 12.00 i morgen. Har du endnu ikke sikret dig en billet til opgøret, så kan det klares via shop.hikfodbold.dk.

Husk, at der i forbindelse med kampen er mulighed for at melde sig ind i Hobro IK’s nye børnefanklub, Klub Harald. Der er desuden en Hobro IK-fodbold til de første 15, der melder sig ind, ligesom der er en gratis sodavand til alle, der melder sig ind i børnefanklubben på DS Arena i morgen.

Tekst: Daniel Lindemann Jakobsen / Foto: Johnny sørensen

HobroPortalen
Tekst på vej
Top