Foto: Johnny sørensen / HobroPortalen - Hobro IK

Mads Justesen stopper som salgschef

I sommer stoppede Mads Justesen som spiller efter 14 år på Hobro IK’s førstehold, men han fortsatte sin gang i klubben, da han blev ansat som klubbens nye salgschef. Nu har Mads Justesen opsagt sin stilling som salgschef, og han stopper derfor i klubben.

– Jeg har været rigtig glad for jobbet som salgschef og de udfordringer, der har fulgt med. Jeg har fundet ud af, at jeg også har kompetencer udenfor kridtstregerne i en fodboldklub, men jeg kan mærke, at jeg lige nu har brug for en pause fra Hobro IK, som har været en stor del af mit liv i rigtig mange år, fortæller Mads Justesen om beslutningen.

Bestyrelsesformand i Hobro IK A/S, Lars Kühnel, ærgrer sig over beslutningen.

– Det er med vemod, at vi har modtaget Mads’ opsigelse. Mads har gjort et fremragende stykke arbejde som salgschef i Hobro IK, og han har været en fantastisk ambassadør for klubben, ligesom han også var det som spiller. Vi er kede af Mads’ beslutning, men vi respekterer den og ønsker ham held og lykke i fremtiden, udtaler bestyrelsesformand i Hobro IK A/S, Lars Kühnel.

– Selvom vi har en kæmpe tro på, at vi også spiller i Superligaen næste sæson, så har bestyrelsen i samråd med det øvrige personale besluttet at afvente ansættelsen af en ny salgschef til tidligst efter indeværende sæson, forklarer formanden.