You are here
Home > Nyheder >

Jans Auto præsenterer fremtidens miljøvenlige el varebil

Banebrydende Maxus e-Deliver 3 er kommet til Danmark

Jans Auto er blevet forhandler af Maxus biler, der er et alternativ til den klassiske biltankegang. Med elmotorer, der giver lang rækkevidde og stor lasteevne, har Maxus skabt en varebil, der for alvor banker på til håndværk-, transport- og industrisegmentet i Danmark.

Maxus e-Deliver 3 – verdens første el-varebil – er konstrueret som en elbil helt fra bunden af, den er ikke en ombygget diesel- eller benzinbil. Derfor har man sparet hele 200 kg på konstruktionen, noget som giver rigtig høj nyttelast.

Maxus e-Deliver 3 findes i to forskellige længder med varerums-volumen på 4,8 og 6,3 m3 og op til 1.000 kg nyttelast. Batteripakker på enten 35 eller 52,5 kWh giver banebrydende rækkevidde.
Rækkevidde op til 342 km (WLTP)
Batterigaranti 8 år/160.000 km
Varerum 4,8/6,3 m3

Jans Auto Serviceværksted er klar til fremtidens elbiler
Værkstedet på Lupinvej i Hobro er blevet opgraderet løbende de seneste par år for at kunne imødegå de nye krav til service af elbiler. Mekanikerne har været på kurser, og det nødvendige udstyr er blevet indkøbt. De nye El varevogne er derfor i gode hænder, når ejeren kommer ind for at få serviceret deres Maxus varevogne i fremtiden.

Morten Hvid fra Jans Auto er ikke i tvivl om, at elbiler er vejen frem.
Vi har oplevet stor interesse for Plug-in hybridbilen Mitsubishi Outlander PHEV, og mange har forespurgt på varebiler på ren el. Nu er de her, og vi glæder os til at servicere folk med Maxus varebiler fremover.

Vores erfaringer med batterier og opladere fra hybridbilerne kommer nu Maxus kunderne til gode i fremtiden.

Den første model Maxus e-Deliver 3 er allerede kommet på lager og kan prøvekøres nu. De andre modeller i serien følger i de kommende uger. Der kommer blandt andet en 7-personers bil Maxus Euniq til den store familie.
Se mere om det nye bilmærke på www.jans-auto.dk

Foto: TM&E-Air-view.dk – Hobro Golfklub

HobroPortalen
Tekst på vej
Top