Foto: Erik Røgild

Hobro IK jagter sæsonens anden sejr over OB

I morgen aften skal Hobro IK en tur til Odense, hvor Allan Kuhns tropper skal forsøge at følge op på søndagens 1-0-sejr over Vejle Boldklub ved at hente tre point mod OB for anden gang i denne sæson.

De to mandskaber krydsede klinger i sæsonens femte spillerunde, hvor mandskabet fra Mariagerfjord sejrede med 3-2 på DS Arena. Her var særligt Emmanuel Sabbi i hopla, da han blev dobbelt målscorer.

Siden da er fynboerne blevet mere stabile i deres præstationer og har således blot tabt en enkelt af de seneste 9 kampe i Superligaen, hvilket placerer OB på 10. pladsen med 15 point. Samme pointantal kan Hobro IK bringe sig op på med en sejr på Fyn i morgen.

Følgende spillere er udtaget til morgendagens trup.

1. Jesper Rask
3. Jesper Bøge
6. Nicholas Gotfredsen
7. Vito Hammershøy-Mistrati
8. Frans Dhia Putros
11. Emmanuel Sabbi
12. Jonas Brix-Damborg
14. Mikkel Mejlstrup Pedersen
19. Julian Kristoffersen
20. Collins Tanor
24. Rasmus Minor
26. Martin Mikkelsen
27. Mathias Haarup
28. Mathies Skjellerup
29. Sebastian Grønning
31. Adrian Kappenberger
77. Alexander Baun
80. Quincy Antipas
99. Djiby Fall

Morgendagens trup er identisk med den, som sikrede tre point og et clean sheet mod Vejle Boldklub i søndags. Det betyder også, at cheftræner Allan Kuhn fortsat må se bort fra Pål Alexander Kirkevold, Edgar Babayan, Jacob Tjørnelund, Yaw Amankwah og Danny Olsen.

Der er kampstart på Nature Energy Park i Odense klokken 18.00 i morgen. Vi håber naturligvis at se en masse gulklædte tilskuere i udebaneafsnittet, men har man ikke mulighed for at tage turen til Odense, kan man se kampen på TV3 Sport med optakt fra klokken 17.15.

Tekst: Daniel Lindemann Jakobsen / Foto: Johnny sørensen