Foto: Maria Ringby – Hobro Efterskole

Elevrådet på HE donerer penge til Julemærkehjemmet i Hobro.

Elevrådet fra Hobro Efterskole var taget til Julemærkehjemmet i Hobro for at overrække en pose penge på 6000,- som elevrådet havde valgt at overskuddet fra sidste års julemarked skulle gå til i år.

Vi blev taget imod af Forstander Lise Claesson og børn fra Julemærkehjemmet. De fik overrakt pengene af Elevrådet.
Frederikke fortalte hvorfor det lige var dem der skulle have pengene,” I har udfordringer i hverdagen, det har vi også, vi er alle ordblinde på Hobro Efterskole og kender godt til det at have det svært, så derfor vil vi gerne hjælpe jer”. Lise takkede mange gange og sammen blev de enige om at de skulle gå til hjælp til en tur til Djurs Sommerland for de børn der var der i sommerferien.

Julemærkehjemmet er for børn i alderen 7-14 år med trivselsproblemer. I Hobro er der plads til 48 børn ad gangen. De lærer at leve et liv med sund kost, nærvær, kammeratskab og masser motion.

Hvert år afholder Hobro Efterskole et julemarked i dec.
Eleverne laver på de forskellige værksteder juleting som de sælger og der kan også købes kaffe, norske klejner og grillet lam den dag.
Det er rigtig godt besøgt hvert år, af både familie, venner og lokale. Der vil igen i år være julemarked på HE.

På billederne er: Elevrådet, forstander, Lise Claesson og børn fra Julemærkehjemmet, Jeanne overrækker pengene. Frederikke fortæller hvorfor de havde valgt at give Julemærkehjemmet de 6000,- Dorte er pædagog og den der er tovholder på elevrådet.
Foto: Maria Ringby – Hobro Efterskole